Slagerij Schipper

Beijerse Hof 5-7
3262 VR Oud Beijerland
0186-617714
Lamsvlees

Lamsvlees

Wij krijgen hele lammeren in de slagerij binnen. Deze echte Hollandse lammeren snijden wij zelf uit tot bijvoorbeeld:

lamsbout | lamskotelet | lamsfilet | lamsracks | lamsshoarma | lamsrollade  | lamsschouder | lamsgehakt | lamspoulet

In het voorjaar leveren wij vers zuiglamsvlees met een heerlijke roomsmaak. Een ware delicatesse! Het lamsvlees is verkrijgbaar in de smaken naturel, gekruid en gemarineerd.

Kalfsvlees

Kalfsvlees

Ons kalfsvlees komt van Hollandse bodem. In ons assortiment:

kalfsoester | kalfsschnitsel | kalfsnek | kalfsentrecote | kalfslende | kalfsgehakt | kalfspoulet | kalfslever  | kalfsschenkel | osso buco | kalfsrollade

Het kalfsvlees is verkrijgbaar in de smaken naturel, gekruid en gemarineerd.

Het Zeeuwse scharrelvarken

Het Zeeuwse scharrelvarken wordt gehouden op een milieu- en diervriendelijke wijze, op een strobed in een ruime stal met uitloop naar buiten. De stal is aangepast aan de varkens! De biggetjes beschikken over een verwarmd strobed. De basis voor dit varken is het Nederlands landvarken en het Yorkshire varken.

Het is bijzonder dat de varkens zelf bepalen wanneer ze naar buiten willen. Door de open opzet van de stallen is er volop daglicht wat zorgt voor een natuurlijk dag- en nachtritme. Het vlees is van absolute topkwaliteit. Gegarandeerd zuiver van smaak en antibiotica vrij. Het voer bestaat voornamelijk uit graan, stro en soja en wordt voor een belangrijk deel geteeld op eigen land. Het vlees is mooi droog, goed van structuur en erg lekker. U kunt elk moment van de dag een kijkje nemen in de stal via de webcam op www.hetzeeuwsescharrelvarken.nl

Ibericovlees

Ibericovlees

In ons assortiment vindt u nu ook Iberico varkensvlees. Het Iberisch varken is uniek in zijn soort en groeit op even unieke wijze op in Spanje. Het varken profiteert van de eigenschappen van zowel het Spaanse klimaat als de Spaanse omgeving. De genetische eigenschappen van het Iberisch varken leveren een varken op wiens vlees het cholesterolgehalte reduceert. Het vet van het vlees bevat zogenaamde gezonde eigenschappen. De intramusculaire vetten zorgen ervoor dat het vlees als het ware smelt in Uw mond, een ware delicatesse! 

In ons assortiment vindt u diverse Iberico vleeswaren, zoals jamón iberico, salchichon (een soort salami) en chorizo. 

Daarnaast hebben wij voor u: `

racks | lomo (lendefilet) | procureur | pancetta (buik) | worstjes

gildehoen

Oma's kip

De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. De Gildehoen kippen zijn plezierig opgegroeid zonder antibiotica. Met de Gildehoen koopt u een puur pluimveeproduct, gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij kippenvlees.

Leefomstandigheden

De Gildehoen groeit op in een stal met stro en daglicht. Het sterke Hubbard ras leeft langer en groeit op met een normaal dag– en nachtritme. De kippen hebben 24 uur per dag water en eten tot hun beschikking. Om het scharrelen te bevorderen wordt voer uitgestrooid in de stallen. Door de lagere bezetting in de stallen, slechts 2/3 van de reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot.

Gezond

De extra ruimte in de stallen en het sterke ras zorgen voor gezonde dieren. Dit komt de kwaliteit en smaak ten goede.

Voer

De kippen worden vooral gevoerd met granen. Minimaal 70% van het eten bestaat uit deze granen. Het eten van deze Gildehoenders is 100% plantaardig en bevat geen groeibevorderaars.

Samengevat: Gildehoen = Duurzaam, lekker, gezond en een heel levenlang antibioticavrij.

Label Rouge Scharrelkip

Label Rouge Scharrelkip

Het Label Rouge keurmerk staat voor pluimveevlees van superieure kwaliteit. De productie vindt plaats op kleinschalige pluimveehouderijen waar het pluimvee een vrije uitloop heeft. Deze productiemethode, uniek in de wereld, respecteert dus zowel het dierenwelzijn als het milieu. Bovendien bevat Label Rouge kip geen antibiotica.

Het Label Rouge pluimvee leeft de hele dag in open lucht of met vrije uitloop in een landschap waar het pluimvee midden in open grasvelden of bossen vertoeft en gevoed wordt met granen die heel vaak lokaal geoogst worden. 

Door hun afkomst, voeding en de houderij in open lucht, smaakt het Label Rouge pluimvee uitstekend. Omdat ze afstammen van rustieke rassen die geselecteerd worden voor hun tragere groei, heeft het pluimvee een duidelijk langere afmestperiode, wat een steviger en smaakvoller vlees oplevert.

Slagerij Schipper

Beijerse Hof 5-7
3262 VR Oud Beijerland
0186-617714

Openingstijden

maandag 11:00 - 17:30
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten